Monday, August 2, 2010

Vgenopoulos…stronger than ever

Με δύο κινήσεις ματ αντεπιτίθεται ο Α. Βγενόπουλος – Τι θα ανακοινώσει στην ΓΣ της MIG – Στηρίζει το Dubai

Με την στήριξη του Dubai το οποίο θα ανακοινώσει ότι μετά τις αναδιαρθρώσεις που σημειώθηκαν στο εμιράτο με το χρέος έχουν οριστικά αποφασίσει να παραμείνουν και να υποστηρίξουν την Marfin ο Ανδρέας Βγενόπουλος θα εμφανισθεί στην Γενική συνέλευση της MIG που πραγματοποιείται αύριο 21 Μαΐου έχοντας πληρεξούσια από το 50% των μετόχων του…

Με την κίνηση αυτή θα δώσει μια απάντηση σε σκόπιμες διαρροές ορισμένων πολιτικών και μη κύκλων ότι ο Βγενόπουλος αντιμετωπίζει προβλήματα με τους μετόχους του.
Ταυτόχρονα είναι αξιοπερίεργο πως ενώ η πλευρά Βεντούρη εμφανίζεται ότι εκπροσωπεί μετόχους της Marfin έως τώρα δεν έχει καταθέσει ότι θα εκπροσωπήσει μετόχους.
Ο Ανδρέας Βγενόπουλος ουσιαστικά θα περάσει το σαφές μήνυμα ότι οι μέτοχοι τον στηρίζουν ενεργά.
Είναι σημαντικό να τονιστεί ότι όλοι οι βασικοί μέτοχοι αποφάσισαν μέσω πληρεξουσίων να τους εκπροσωπήσει ο Α. Βγενόπουλος δείχνοντας έτσι έμπρακτη εμπιστοσύνη.
Εν τω μεταξύ τελειώνει και όλη η φημολογία περί Dubai καθώς ανακοινώνει ότι έχει αποφασίσει να παραμείνει στρατηγικός μέτοχος στον όμιλο της Marfin.
Μάλιστα πρότεινε ότι από τα 15 μέλη τα 3 να προέρχονται από το Dubai.
Με την πλήρη και σαφή αποσαφήνιση των επιλογών του το Dubai θα απομακρύνει και όλη αυτή την υφέρπουσα καχυποψία και προβληματισμό στους επενδυτές οι οποίοι φοβούμενοι αποχώρηση της Dubai άρα και πίεση στην μετοχή τηρούσαν στάση αναμονής